1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. wafels

wafels

Door: liliannepartouns

  • Belgisch, Tussendoortje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-12-2003

Ingrediënten


1kg. bloem
1/2 kg.gele basterdsuiker
1/2 kg. suiker
1/4 kg margarine en 3/4 roomboter
18 eieren
6 vanille suiker
snufje zout


Verder heb je nodig


Mixer
beslagkom
spatel
wafelijzer


Ontdek meer:

Voorbereiding

Zorg dat de roomboter en de margarine zacht is
doe de eieren scheiden het het eiwit moet je op kloppen maar doe dat als laatste

Bereidingswijze

Doe alles gezamelijk in een grote beslagkom em mix dit tot het een smeuige massa is schep dan voorzichtig het opgeklopte eiwit erdoor heen en laat het dan een paar uurtje op een koele plaats staan mix het dan nog even door en bakken maar wees wel voorzichtig bakken snel aan.



Deel dit recept

Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van liliannepartouns
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top