Salade van foie gras en scampi

  • Belgisch, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 07-12-2003

Feestelijk voorgerecht, dat erg makkelijk is, maar redelijk kostelijk is.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-stuk foie gras aan een stuk van 200 g
-12 gekookte scampistaarten
-verse groene kruiden
-25 ml frambozenazijn
-1 truffel (facultatief)
-mengeling van sla
-100 ml zonnebloemolie
-5 ml graantjesmosterd
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-bereid eerst de vinaigrette met de olie, azijn en de mosterd
-meng de verschillende slasoorten
-snij de foie gras in 8 plakken
-schaaf de truffel fijn

Bereidingswijze

-verdeel de sla over de borden
-leg de scampi erop en vervolgens de foie gras
-besprenkel met de vinaigrette en versier met truffel, dille en andere kruiden

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

marianneoud avatar
marianneoud 13-12-2006

Neem deze mee. Dank je wel

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten