1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Foie gras
  6. Salade van foie gras en scampi

Salade van foie gras en scampi

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-12-2003

Ingrediënten 4 personen


-stuk foie gras aan een stuk van 200 g
-12 gekookte scampistaarten
-verse groene kruiden
-25 ml frambozenazijn
-1 truffel (facultatief)
-mengeling van sla
-100 ml zonnebloemolie
-5 ml graantjesmosterd



Feestelijk voorgerecht, dat erg makkelijk is, maar redelijk kostelijk is.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-bereid eerst de vinaigrette met de olie, azijn en de mosterd
-meng de verschillende slasoorten
-snij de foie gras in 8 plakken
-schaaf de truffel fijn

Bereidingswijze

-verdeel de sla over de borden
-leg de scampi erop en vervolgens de foie gras
-besprenkel met de vinaigrette en versier met truffel, dille en andere kruiden



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top