1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Marokkaanse keuken
  5. Kebab
  6. kebab

kebab

Door: ingebabbel

  • Marokkaans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-12-2003

Ingrediënten 4 personen


500 gr. lamsvlees.
voor de marinade: 1 grote ui, 4 eetl. slaolie, 1 theel. paprikapoeder, 1 theel. gemalen komijn, 1-2 theel. zwarte peper, 2 eetl. gesnipperde peterselie, 1 eetl. gesnipperde korianderblad, olie om in te bakken.



Lekker sate uit marokko. je krijgt er wel vieze handen van.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd het vlees in blokjes van 2 cm.
pel en snipper de ui.

Bereidingswijze

Vermeng de uiensnippers met de olie, de specerijen, en de kruiden in een kom en schep de vleesblokjes erdoor; laat het vlees afgedekt in de koelkast minstens 1 uur marineren.
rijg het vlees aan stokjes(daar krijg je de vieze handen van)
bak ze in wat olie gaar, regelmatig keren.

Serveertip

Lekker met satesaus en wat frietjes.
ook lekker op de b.b.q



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingebabbel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top