1. Home
  2. Recepten
  3. Salade met kip, hazelnoot en rucola

Salade met kip, hazelnoot en rucola

  •  , Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-12-2003

Ingrediënten 4 personen


- 250 gr linguine
- 340 gr kippenborstfilet
- 75 gr geroosterde hazelnoten
- 100 gr krulandijvie
- 150 gr kleine rucolablaadjes
- 80 ml limoensap
- 80 ml olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 2 tl dijonmosterd


Verder heb je nodig


* grote pan
* vergiet
* grillplaat
* mes
* grote schaal
* knoflookpers
* slacouvert


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

# hak de hazelnoten grof
# pers de knoflook uit
# vet de grillplaat in

Bereidingswijze

1 Kook de pasta beetgaar in een grote pan met kokend water zonder deksel. Laat de pasta uitlekken. Spoel af onder koud water. Laat opnieuw uitlekken.
2 Bak ondertussen de kippenborstfilet op een voorverhitte grillplaat (of grill, dan wel bbq) tot ze helemaal bruin en doorbakken zijn. Laat vijf minuten staan en snijd dan in dunne plakjes.
3 Doe de kip en de pasta samen met de hazelnoten, de andijvie, de ricola en de overgebleven, vermengde ingredienten in de schaal. Schep alles voorzichtig door elkaar.

Serveertip

-



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van femkemireille


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van femkemireille
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top