Gevuld stokbrood

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-12-2003

Heerlijk gevuld stokbrood met veel kaas en vleeswaren .Heel handig om restjes kaas en vleeswaren op te maken .

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 (kleine) afbak stokbroden ,
150 a 200 gr geraspte kaas (restjes kaas voldoen ook prima),
zakje parmezaandse kaas ,
ongeveer 1 ons vleeswaren mag van alles zijn van ham tot salami,
2 middel grote uien in ringen of stukjes,
2 eieren ,
zout ,peper , eventueel wat italiaans keukenkruiden of andere kruiden naar keuze
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven , bakplaat ,kom ,mes ,snijplank ,rasp of keukenmachine,

Voorbereiding

oven op 220 graden voor verwarmen .

Bereidingswijze

kaas raspen en vleeswaren in kleine stukjes hakken.
de ui snijden alles in een kom doen en er de twee eieren erdoor roeren de kruiden en het zout toevoegen .

een V uit de bovenkant van de stokbroden snijden en de broden vullen met het kaasmengsel.
de gevulde broden op de bakplaat leggen en op 220 graden in ongeveer 10 minuten afbakken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten