1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gevuld Turks brood

Gevuld Turks brood

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-12-2003

Ingrediënten 4 personen


Groot Turks brood, 500 gram half om half gehakt, pesto genovese, parmezaanse kaas, 500 gram Toscaanse roerbakgroentes, kruidenboter



Een heerlijk gevuld Turks brood. Erg lekker en zeer makkelijk om te maken!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op ongeveer 200 graden. Snijd het brood overlangs in twee grote helften. Besmeer een zijde van het brood met de gehele inhoud van een kuipje kruidenboter. Bak het gehakt en voeg daarna de Toscaanse roerbakgroentes toe. Bak deze even kort mee. Voeg hieraan de pesto genovese saus toe. Schep het geheel op de ene helft die besmeerd is met de kruidenboter. Strooi hierover de Parmezaanse kaas. Leg de andere helft van het brood, besprenkeld met water, erop. Eventjes 10 minuten in de oven en klaar is kees!

Serveertip

Heerlijk om te combineren met een frisse salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 8beertje8


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 8beertje8
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top