Aardappelpuree

  • Duits, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-12-2003

ook dit valt onder de keukenkunsten.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1.5 kg. gekookte aardappelen, 3 dl. melk, boter, zout, peper en eventueel noomuskaat.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

kook de aardappelen gaar en laat ze even droogstomen. stamp ze dan fijn. laat de melk aan de kook komen. voeg onder het roeren door de puree de melk langzaam tot ze op goede dikte is. voeg de boter toe en roer goed door. maak op smaak.

Laatste reacties

linainversu avatar
linainversu 10-10-2005

ik voeg altijd een eigeel toe - smaakt heerlijk!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten