1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Uienhamburgers

Uienhamburgers

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-12-2003

Ingrediënten 4 personen


-250 g uien (gepeld en geraspt)
-350 g fijngemalen beefstuk
-150 g varkensgehakt
-2 tenen knoflook (uit de pers)
-zout, peper, paprikapoeder
-mespunt majoraan
-1 ei
-peterselie
-3 el olie



Erg pittige 'hamburgers'

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-rasp de uien boven een kom
-meng de gehaktsoorten erbij
-pers de knoflook erbij
-zout, peper, paprikapoeder, majoraan en het ei toevoegen
-hak de peterselie en meng er wat bij het gehakt
-alles goed mengen

Bereidingswijze

-uit de massa 4 hamburgers maken
-olie verhitten en de uiensteaks bakken, en ze uit de pan halen
-kook het braadfonds los met wat heet water en doe er wat peterselie bij

Serveertip

-serveer de saus rond het vlees en geef er stokbrood bij



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top