1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Garnalen
  5. Pasta met garnalen en avocado

Pasta met garnalen en avocado

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-11-2003

Ingrediënten 2 personen


2 sjalotjes,? bosje munt,1 avocado,2 el olijfolie,250 gr,jumbogarnalen.1 teentje knoflook,125 ml slagroom,200 gr.dunne lintpasta(koelvers)



Een lekkere variatie.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pel en snipper de sjalotjes,was en hak de munt grof,schil en halveer de avocado,verwijder de pit en snijd hem in blokjes.

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in een pannetje en bak de garnalen ca.2 min.haal ze uit de pan en houd ze apart.Fruit in het overgebleven vet de sjalot ca 2 min.pel en pers de knoflook uit boven de sjalot.Voeg de avocado,slagroom en munt toe.laat de saus ca 4 min.zachtjes koken en verwarm de garnalen de laatste minuut mee.Breng op smaak.kook de pasta volgens de aanwijzing beetgaar.

Serveertip

Verdeel de pasta met de garnalen-saus over 2 borden.Je kunt de saus op smaak brengen met vers citroensap



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zinzerella


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zinzerella
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top