1. Home
  2. Recepten
  3. Engelse keuken
  4. hartige witbroodkrans

hartige witbroodkrans

  • Engels,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-11-2003

Ingrediënten 5 personen


Witbroodmix (evt.soezie all-in witbroodmix),knoflook,basilicum,mozarella,tomaten,rauwe ham of bacon,provencaalse kruiden.


Verder heb je nodig


Deegrol en knoflookpers.


Een heerlijk recept van Jamie Olivier voor bij een goed glas wijn tijdens een gezellige avond of als tussendoormaaltijd.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Tomaten in plakken snijden evenals de mozarella,knoflook ontvellen.

Bereidingswijze

Maak het deeg klaar volgens de beschrijving op de verpakking.Rol na het kneden het deeg in een grote rechthoek.Drapeer als eerste het vlees en daarop leg je om en om de to met de mozarella.Bovenop pers je de knoflook uit en bestrooi het geheel met basilicum en evt.wat provencaalse kruiden.
Rol het deeg voorzichtig in de vorm van een slang en duw de uiteinden aan elkaar.Bestrijk het deeg met olijfolie en bak het in de oven op ongeveer 225 graden in 20 minuten.Het is klaar als het brood lichtbruin van kleur is.

Serveertip

Het brood wordt in plakken gesneden naar gelang het aantal personen en warm geserveerd.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van therese58


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van therese58
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top