1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Kippensoep
  6. chinese kippensoep

chinese kippensoep

Door: dhr_joachim

  • Chinees, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-11-2003

Ingrediënten 3 personen


150 gram = a 3 lente-uitjes - 175 gram tauge - 1 l kippenbouillion - 1 theelepel gemberpoeder - 1 eetlepel ketjap manis - 100 gram gepelde (noorse) granalen - wat zout en peper - ca 200 gram kip filet


Verder heb je nodig


Pan


Lekker soep met tauge en lente-ui (bos-ui)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

MAAK DE LENTE-UI SCHOON EN SNIJD ZE IN SMALLE RINGETJES. EN WAS DE TAUGE

Bereidingswijze

BRENG DE BOUILLION MET HET GEMBER EN DE KETJAP + DE KIP FILET (IN SMALLE REPEN) AAN DE KOOK CA 10 MIN TOT DE KIP GAAR IS HAAL DAN DE KIP ER UIT EN PLUIS HET EEN BEETJE. VOEG DE LENTE-UI TAUGE EN DE GARNALEN TOE EN LAAT DE SOEP NOG 4 MIN ZACHTJES KOKEN STOP NU DE KIP ER WEER IN EN BRENG HET NOG CA 1 MIN AAN DE KOOK BRENG DE SOEP MET WAT PEPER OF ZOUT OP SMAAK



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dhr_joachim
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top