1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Kippensoep
  6. chinese kippensoep

chinese kippensoep

  • Chinees, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-11-2003

Ingrediënten 3 personen


150 gram = a 3 lente-uitjes - 175 gram tauge - 1 l kippenbouillion - 1 theelepel gemberpoeder - 1 eetlepel ketjap manis - 100 gram gepelde (noorse) granalen - wat zout en peper - ca 200 gram kip filet


Verder heb je nodig


Pan


Lekker soep met tauge en lente-ui (bos-ui)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

MAAK DE LENTE-UI SCHOON EN SNIJD ZE IN SMALLE RINGETJES. EN WAS DE TAUGE

Bereidingswijze

BRENG DE BOUILLION MET HET GEMBER EN DE KETJAP + DE KIP FILET (IN SMALLE REPEN) AAN DE KOOK CA 10 MIN TOT DE KIP GAAR IS HAAL DAN DE KIP ER UIT EN PLUIS HET EEN BEETJE. VOEG DE LENTE-UI TAUGE EN DE GARNALEN TOE EN LAAT DE SOEP NOG 4 MIN ZACHTJES KOKEN STOP NU DE KIP ER WEER IN EN BRENG HET NOG CA 1 MIN AAN DE KOOK BRENG DE SOEP MET WAT PEPER OF ZOUT OP SMAAK



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dhr_joachim


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dhr_joachim
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top