1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Garnalen
  5. gerookte zalm gevuld met hollandse garnalen

gerookte zalm gevuld met hollandse garnalen

Door: mrs.marple

  • Nederlands,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-11-2003

Ingrediënten 1 personen


Leg 'n mooie plak zalm in een juslepel of kleine soeplepel.

Vul het met creme fraiche, wat fijngehakte sjalot en holllandse garnalen.
Meng door elkaar en breng op smaak met versgemalen peper en 'n snufje zout.

Vouw het dicht tot 'n pakketje



Een leuk voorgerecht of lunchgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak 'n vinaigrette voor salade

Bereidingswijze

Leg op 'n bord wat gemengde sla, doe hier wat dressing op.
Hier bovenop het pakketje zalm/garnalen, de opening naar beneden.

Leg er evt nog wat sprietjes bieslook op.

Serveertip

Lekker met warm stokbrood en een lekker glas witte wijn.



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mrs.marple
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top