Fondue van mosselen

  • Nederlands,
  • 60-120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3000 gr mosselen,
1 z mosselkruiden,
1 pkt mosselgroenten,
125 gr bloem,
1 dl melk halfvol,
1 st eieren.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak de mosselen schoon en kook ze in water met groente en speciale
mosselkruiden. Haal de schelp eraf. Laat ze afkoelen. Maak een papje van de
bloem, melk en het ei. Zet dat op de tafel met de diverse sausjes. Lekker
met een salade en stokbrood.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kleinh avatar
kleinh

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten