Gnocchi

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 25-11-2003
  • Gnocchi

    Gnocchi

    Gnocchi

Italiaans aardappelgerecht met tomaten-salamisaus en kaas. Overheerlijk!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 pak gnocchi van de Albert Heijn, 1 ons salami in stukjes, 1 ons oude kaas in stukjes, 3 grote tomaten, 1 dl droge witte wijn, Italiaanse kruiden, twee tenen knoflook en 50 gram geraspte jonge kaas.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Tomatensaus:
Ontvel de tomaten en snij ze in kleine stukjes. Laat de tomaat in een pan samen met de uitgeperste knoflook, de kruiden en de wijn inkoken tot een ietwat dikke saus.

Kook ondertussen de gnochi volgens de gebruiksaanwijzing.

Bereidingswijze

Doe de gnochi in een ovenschaal en meng de salami, oude kaas en tomatensaus erdoor heen.
Strooi de geraspte kaas over de schotel en laat het gerecht 15 minuten in een voorverwarmde oven (200 graden) gratineren.

Serveertip

Lekker met een frisse salade.

Laatste reacties

liannekorteweg avatar
liannekorteweg 12-07-2017

smaakvol gerecht, wel wat zwaar door al die kaas.

rvbilsen avatar
rvbilsen 09-02-2016

Het heet gnocchi, nu wordt je gerecht slechter gevonden....

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten