Spinazie Briestamppot

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-11-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1.1/2 kg. Aardappels

4 teentjes knoflook

1 bakje cherry tomaatjes

250 gr. Brie

4 eetl. Boter

750 gr. Panklare spinazie

125 ml. Creme fraiche

3 eetl. Mosterd

zout, vers gemalen peper.

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Schil en was de aardappels.

Snij de aardappels in stukken en kook ze in ca 20. min. Gaar.

Pel en pers de knoflook.

Was de cherrytomaatjes.

Snij de Brie in stukken.

Bereidingswijze

Verhit in een pan 2 eetl. boter en bak de knoflook ca. 1 minuut.

Voeg de spinazie toe aan de knoflook en roerbak ca. 4 min.

Giet de aardappels af en stamp deze fijn met de rest van de boter en de creme fraiche.

Roer de spinazie met de tomaatjes, mosterd en de brie door de aardappelpuree.

Breng op smaak met zout en peper.

Serveertip

Lekker mer geroosterde cashwenoten.

Laatste reacties

orphan avatar
orphan 09-11-2005

Het klinkt goed. Ik neem het recept mee om eens te proberen. Bedankt.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten