Spinazie Briestamppot
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 25-11-2003
Voorbereiding
Schil en was de aardappels.
Snij de aardappels in stukken en kook ze in ca 20. min. Gaar.
Pel en pers de knoflook.
Was de cherrytomaatjes.
Snij de Brie in stukken.
Bereidingswijze
Verhit in een pan 2 eetl. boter en bak de knoflook ca. 1 minuut.
Voeg de spinazie toe aan de knoflook en roerbak ca. 4 min.
Giet de aardappels af en stamp deze fijn met de rest van de boter en de creme fraiche.
Roer de spinazie met de tomaatjes, mosterd en de brie door de aardappelpuree.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveertip
Lekker mer geroosterde cashwenoten.
Laatste reacties
Het klinkt goed. Ik neem het recept mee om eens te proberen. Bedankt.