Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gevulde Vieanette met caramelsaus

Gevulde Vieanette met caramelsaus

Door: luckyjo

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-11-2003

Ingrediënten 4 personen


50 gram gepelde pecannoten - 4 eenpersoons Veinnetta's vanille - 1 1/2 eetlepel schenkstroop butterscotch - kaneelpoeder - 1/8 liter slagroom - 150 gram zachte karamels - 1 1/2 eetlepel suiker - 4 chocolade hulstblaadjes



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de pecannoten grof. Halveer de Viennetta's overdwars, verdeel de noten over de 'bodems' en druk ze een beetje aan in het ijs. Schenk de stroop over de noten en bestuif ze met wat kaneelpoeder. Leg dan de bovenkant erop en druk heel voorzichtig aan. Zet de Viennetta tot gebruik in de diepvries. Breng de room tegen de kook aan en smelt er op laag vuur al roerend de karamels in. Leg de Viennetta's op 4 bordjes en lepel de saus ernaast. Garneer met het chocolaatje en serveer direct.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top