1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. pasta met verse tomatensaus

pasta met verse tomatensaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 23-11-2003

Ingrediënten 2 personen


6 pomodoro's , 4 eetlepels olijf olie , 50g witte amandelen , 3 teentjes knoflook basilicum , zout en peper evt 1 theelepel suiker evt 1 snufje cayennepeper , pecorino of caciocavallo


Verder heb je nodig


Snijplank , pannen , mes ,


Heerlijke gemakkelijke tomaten saus met pasta

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Tomaten ontvellen en klein snijden , amandelen fijnhakken maar niet malen ! , basilicum fijnhakken en knoflook ook

Bereidingswijze

Doe de tomaten , olijfolie amandelen basilicum knoflook samen in een kom breng op smaak met peper zout en suiker en evt de cayenne laat dit minstens een uur staan om in te trekken , kook de spaghetti of andere pasta el dente in water met zout en olijfolie , laat hem goed uitlekken en schep de saus er doorheen (saus moet op kamertemp zijn)

Serveertip

Serveren in een grote schaal met de geraspte kaas in een los bakje ernaast



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van uiltje2001


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van uiltje2001
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top