1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Karnemelksepap a la Montignac

Karnemelksepap a la Montignac

  • Montignac, Ontbijt
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-11-2003

Ingrediënten 4 personen


1 l. karnemelk
70 gr. tarwevolkorenmeel
0.5 tl. zout
Stroop, suikervrije



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In plaats van de suikerloze stroop (appel-, peren- of dadel-), kunt u ook fructose nemen.

Schenk een deel van de karnemelk bij het meel en roer dit tot een glad mengsel.

Breng de rest van de karnemelk aan de kook en voeg onder voortdurend roeren het meelmengsel langzaam toe. Doe het zout erbij en laat de pap onder voortdurend roeren 5 minuten zachtjes koken. Serveer er suikerloze stroop of fructose bij om erdoor te roeren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kuyerelfrink


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kuyerelfrink
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top