Tortilla's

  • Spaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-11-2003

Een tortilla is een soort Spaanse omelet.

Deel dit recept

Ingrediënten
- 6 eieren
- 25 cl Boursin Cuisine met Look en Tuinkruiden
- 4 mooie aardappelen
- 50 g gehakte ui
- olijfolie
- balsamicoazijn
- peper en zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Een braadpan en een garde.

Voorbereiding

De aardappelen schillen, wassen en in dunne plakjes snijden.


De schijfjes samen met de ui 10 minuten zachtjes bakken in olijfolie en dan laten uitlekken.


De eieren samen met de Boursin Cuisine kloppen met een vork en eventueel kruiden met wat zout en peper. Er de aardappelen bijdoen en goed mengen.

Bereidingswijze

Het mengsel in een pan met warme olijfolie gieten en 10 minuten aan een kant laten bakken.


Omkeren met behulp van een groot bord en 5 minuten aan de andere kant laten bakken.

Serveertip

Lauw opdienen in blokjes of in porties, eventueel overgoten met wat balsamicoazijn.Boursin Cuisine is een praktische culinaire hulp op basis van room en specerijen, die zowel je koude als warme bereidingen een apart smeuige en natuurlijke smaak bezorgt ! Deze culinaire hulp kan je mengen in pastabereidingen of soep, degusteren met vlees of vis, gebruiken als basis voor een quiche en nog zoveel meer...

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten