cannelloni

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 18-11-2003

cannelloni gevuld met gehakt en groente.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
+- 4 canneloni per persoon, 800 gr rundergehakt,400 gr. soepgroenten, 200 gr. geraspte belegen kaas, zakje voor witte saus (knorr), bruchettamix, oregano, teentje knoflook, grote fles pastasaus
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
keukenmachine

Bereidingswijze

Bak in een koekenpan het gehakt rul, snij de groenten en een teentje knoflook klein in een keukenmachine (deze soepgroenten zijn ook te vervangen door verse groente) en doe die bij het gehakt. Voeg na een aantal minuten de pastasaus toe en doe daar wat organo en bruchettamix bij naar smaak. Laten inkoken en de canneloni vullen met het mengsel en in een ingevette ovenschaal leggen. Maak de witte saus volgens de voorschriften op het pakje en doe daar de geraspte kaas bij. Giet de saus over de cannelloni en stop dit voor 30 minuten op 200 graden in de oven.

Serveertip

Eventueel komkommersalade bij serveren

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten