1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. schuimpjes

schuimpjes

Door: heleen61

  • Internationaal, Banket
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 18-11-2003

Ingrediënten


3 eiwitten
375 gram poedersuiker


Verder heb je nodig


Mixer, oven, taartrooster


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven op laagste stand voorverwarmen.
Mixer en grote schaal ontvetten met azijn en keukenpapier.
Nu ga je de eiwitten stijfkloppen in de schoongemaakte kom.

Bereidingswijze

Als de eiwitten stijf zijn, zeef je er 2 eetlepels poedersuiker door.
Daarna nog een minuut mixen. Schep de rest van de poedersuiker door het mengsel.
Op een ingevette bakplaat schep je kleine hoopjes van het schuim. Bak de schuimjes in 2 uur in de voorverwarmde oven op de laagste stand.
Na het bakken laat je de schuimpjes afkoelen op een taartrooster.

Serveertip

Je kunt de onderkant van de schuimpjes nog in gesmolten chocolade dippen en hard laten worden.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen61
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top