1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Reebiefstuk met amandelen

Reebiefstuk met amandelen

Door: luckyjo

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-11-2003

Ingrediënten 4 personen


4 reebiefstukjes -
4 eetlepels geroosterde amandelen - -
1 dl slagroom of creme fraiche
1 eetlepel mosterd -
2 eetlepels olie -
25 gram boter -
zout en peper



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrijk de biefstukjes met de mosterd en bestrooi ze met peper. Verhit de olie in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht. Neem de biefstukjes uit de pan en voeg de boter toe. Bak de biefstukjes aan beide zijden bruin (reken ca. 3-4 minuten aan iedere kant. Rooster ondertussen de amandelen in een droge Koekenpan tot ze goud bruin zijn Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm. Voeg de room toe aan de bakboter en roer de aanbaksel los. Verdeel de biefstukjes over de borden en garneer ze met de geroosterde amandelen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top