200g Outback Gold Kangoeroe lende stukken
1 X assortiment aan bladgroenten
1 grote aardappel half gaar gekookt
10 g peperblad
50g dunne noodles
100g Verse room
Witte wijn
30ml wild jus
Zout en gemalen peper
Op een assortiment aan bladgroenten
met een wild jus en peperbladroom en dit recept is afkomstig van de uitvoerders van het vlees uit Australie
1.Rasp de aardappel fijn en meng deze met de noodles (kort gekookt) en wat peper en zout.
2. Vorm dit tot een grote ronde pastei vorm en bak het in een anti aanbak pan met een beetje olie, totdat de buitenkant krokant is.
3. Snij tot de gewenste vorm.
4. Meng de room met de witte wijn en damp deze in, totdat de saus de juiste consistentie heeft. Voeg peper toe voor de smaak.
5. Schroei het vlees in de hete pan en bak het gaar in de oven.
6. Laat het vlees rusten voor 3-5 minuten.
7. Bak de bladgroenten tot ze net gaar zijn
8. Serveer het vlees op de bladgroenten en het pasteitje
9. Voeg de saus toe aan het gerecht, over het vlees
Serveer het geheel eventueel met frietjes