1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Australische keuken
  5. Kangoeroe biestuk van de lende

Kangoeroe biestuk van de lende

Door: fonne-belgie

  • Australisch, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 17-11-2003

Ingrediënten


200g Outback Gold Kangoeroe lende stukken
1 X assortiment aan bladgroenten
1 grote aardappel half gaar gekookt
10 g peperblad
50g dunne noodles
100g Verse room
Witte wijn
30ml wild jus
Zout en gemalen peper



Op een assortiment aan bladgroenten
met een wild jus en peperbladroom en dit recept is afkomstig van de uitvoerders van het vlees uit Australie

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Rasp de aardappel fijn en meng deze met de noodles (kort gekookt) en wat peper en zout.
2. Vorm dit tot een grote ronde pastei vorm en bak het in een anti aanbak pan met een beetje olie, totdat de buitenkant krokant is.
3. Snij tot de gewenste vorm.
4. Meng de room met de witte wijn en damp deze in, totdat de saus de juiste consistentie heeft. Voeg peper toe voor de smaak.
5. Schroei het vlees in de hete pan en bak het gaar in de oven.
6. Laat het vlees rusten voor 3-5 minuten.
7. Bak de bladgroenten tot ze net gaar zijn
8. Serveer het vlees op de bladgroenten en het pasteitje
9. Voeg de saus toe aan het gerecht, over het vlees

Serveertip

Serveer het geheel eventueel met frietjes



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fonne-belgie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top