Pannenkoek gevuld met Hollandse groenten

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-11-2003


Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 scharreleieren (M)
1 pak Oerlemans Bio-organic Hollandse roerbakschotel a 450 g
2 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie)
2 el ketjap manis (Conimex)
6-8 kant en klare pannenkoeken, ongezoet (de Pannenkoekenrij)
versgemalen peper, zout
2 el dry roasted pinda?s, grof gehakt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de eieren in ? 10 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Bak intussen de Hollandse roerbakschotel in de hete olie in 10 min. gaar.
Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Breng de roerbak op smaak met de ketjap en peper, zout.
Snijd de eieren met een eiersnijder in plakjes.
Verdeel de groenten en eieren over de pannenkoeken en bestrooi met de pinda?s. Vouw ze dubbel. Lekker met atjar of plakjes augurk.

Bron

C1000

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten