1. Home
  2. Recepten
  3. Pannenkoeken
  4. Hollandse pannenkoeken
  5. Pannenkoek gevuld met Hollandse groenten

Pannenkoek gevuld met Hollandse groenten

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-11-2003

Ingrediënten 4 personen


4 scharreleieren (M)
1 pak Oerlemans Bio-organic Hollandse roerbakschotel a 450 g
2 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie)
2 el ketjap manis (Conimex)
6-8 kant en klare pannenkoeken, ongezoet (de Pannenkoekenrij)
versgemalen peper, zout
2 el dry roasted pinda?s, grof gehakt



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren in ? 10 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Bak intussen de Hollandse roerbakschotel in de hete olie in 10 min. gaar.
Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Breng de roerbak op smaak met de ketjap en peper, zout.
Snijd de eieren met een eiersnijder in plakjes.
Verdeel de groenten en eieren over de pannenkoeken en bestrooi met de pinda?s. Vouw ze dubbel. Lekker met atjar of plakjes augurk.

Dit recept is te vinden in:

Bron

C1000



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top