1. Home
  2. Recepten
  3. Eiersalade

Eiersalade

Door: margrietwilma

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-11-2003

Ingrediënten


3 gekookte eieren
1/2 uitje
2 augurken
1/2 ons ham in plakjes
mayonaise
peper
zout
eventueel peterselie


Verder heb je nodig


Eiersnijder
kom
lepel


Lekker bij de borrel of op brood.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren 8 min. zodat ze goed hard zijn. Laat ze onder de koude kraan schrikken, laat ze afkoelen en pel ze.
Snijd ze in de eiersnijder 1x overdwars en 1x overlang.Snijd de ham in heel kleine blokjes. Rasp de augurken en de helft van het uitje en doe dit bij het ei. Doe de mayonaise erbij voldoende om de boel smeuig te maken. Maak op smaak met peper en zout.
voeg eventueel de peterselie toe.(als je dit doet moet je er zeker van zijn dat je het die zelfde dag opmaakt anders gaat het teruglopen, het geeft wel een frisse smaak).

Serveertip

Lekker op vers geroosterd brood of toast



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van margrietwilma
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top