1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Venkel-sinaasappel rauwkost

Venkel-sinaasappel rauwkost

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-11-2003

Ingrediënten


- 400 gram venkel
- 2 sinaasappels
- 1 kleine ui
- 1 dl yoghurt
- 2 eetlepels citroensap
- 1 eetepel sinaasappelsap
- peper, zout



Venkel-sinaasappel rauwkost

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de venkel en verwijder de buitenste schil. Snijd de knol in kleine reepjes. Bewaar het fijne groen om mee te garneren. Pel de sinasappels en bewaar acht partjes om mee te garneren. Snijd de ui in dunne ringen. Maak een dressing van yoghurt, citroen- en sinaasappelsap en breng dit op smaak met peper en zout. Schep de venkel, sinaasappels en uiringen door elkaar en schik dit op 4 borden. Doe de dressing erover en garneer met sinaasappelpartjes en venkelgroen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top