Tonijnwraps met curry-salsa
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Tonijnwraps met curry-salsa
Ingrediënten 4 recipe.people
2 dl Heinz curry2 eetlepels maiskorrels
1 bosuitje, in ringetjes
2 blikjes tonijn in olie a 185 g (Deep Blue), uitgelekt
1 rode paprika, in reepjes
1 groene paprika, in reepjes
1 rode ui, in dunne ringen
1 pak wraps a 6 stuks (Honig World Wide Wraps)
100 g geraspte oude kaas 48+
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 200?C.
Roer een sausje van de curry met de uitgelekte mais en de bosui.
Meng de tonijn met de rode en groene paprika en de ui en verdeel het mengsel over de wraps. Rol de wraps met vulling op en leg ze naast
elkaar in een ingevette ovenschaal.
Bestrooi met de geraspte kaas en zet de schaal 5-10 min. in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.
Bron
C1000
Serveertip
Lekker met een salade van reepjes ijsbergsla met tomaat.