Tonijnwraps met curry-salsa

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Tonijnwraps met curry-salsa

    Tonijnwraps met curry-salsa

    Tonijnwraps met curry-salsa

Tonijnwraps met curry-salsa

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
2 dl Heinz curry
2 eetlepels maiskorrels
1 bosuitje, in ringetjes
2 blikjes tonijn in olie a 185 g (Deep Blue), uitgelekt
1 rode paprika, in reepjes
1 groene paprika, in reepjes
1 rode ui, in dunne ringen
1 pak wraps a 6 stuks (Honig World Wide Wraps)
100 g geraspte oude kaas 48+
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor tot 200?C.
Roer een sausje van de curry met de uitgelekte mais en de bosui.
Meng de tonijn met de rode en groene paprika en de ui en verdeel het mengsel over de wraps. Rol de wraps met vulling op en leg ze naast
elkaar in een ingevette ovenschaal.
Bestrooi met de geraspte kaas en zet de schaal 5-10 min. in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.

Bron

C1000

Serveertip

Lekker met een salade van reepjes ijsbergsla met tomaat.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

tazmania_a avatar

Doorsturen

Home Recepten