1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indiase keuken
  5. indiaans bananenslaatje

indiaans bananenslaatje

  • Indiaas, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-11-2003

Ingrediënten 2 personen


2 bananen, 1 rode en 1 groene paprika
mango chutney, citroensap van halve citroen
1 gekookt ei en chilipoeder


Verder heb je nodig


Schilmes, lepel en schaaltje


Een recept dat te gebruiken is bij allerlei gerechten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de paprika's in stukjes en de bananen in schijfjes
doe het sap van een halve citroen door 1 grote lepel mangochutney

Bereidingswijze

Doe de paprika en de banaan in een schaal roer er de mangochutney met het citroensap erdoor en 1 een ruime theelepel chilipoeder door en garneer dit alles met partjes ei

Serveertip

Dit gerecht kan bij de barbeque gegeten worden maar is ook erg lekker bij nassie gerechten of met stokbrood en warm vlees



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fleurtje52


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fleurtje52
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top