1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Argentijnse keuken
  5. Carbonado Maxima

Carbonado Maxima

Door: boheme

  • Argentijns, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 06-11-2003

Ingrediënten 4 personen


Twee uien, blik ontvelde tomaten, garlic, 6 ons stoofvlees(vraag de slager naar het meest geschikte vlees), aardappelen, vers fruit, bouillon, een handvol rozijnen en zout en peper.



Dit is een van de nationale Argentijnse gerechten. Gestoofd rundvlees met aardappelen en fruit van het seizoen.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit de grof gesneden ui in wat olie en doe er de gepeperde tomaat bij. Voeg het vlees toe en laat dit ook kleuren. Peper en zout en doe er wat boullon bij. Laat ongeveer een uur sudderen met het deksel op de pan. Voeg dan wat aardappel in stukken gesneden toe. Wacht nog even en doe er dan vers fruit bij in behoorlijke stukken gesneden. Bijv. appels, pruimen, peren of wat u wilt. Doe het deksel weer op de pan tot alles gaar is. tenslotte vlak voor het opdoen een handvol rozijnen toevoegen. Je weet niet wat je eet.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van boheme
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top