1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Garnalencocktail
  5. GarnalenCocktail

GarnalenCocktail

Door: party_party

  • , Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-11-2003

Ingrediënten 4 personen


8 mooie, knapperige verse blaadjes kropsla
150 ml yoghurt
4 el zure room
2-3 el citroensap
zout
Peper uit de molen
1 bosje dille of bieslook
300 gr kleine, schoongemaakte garnalen



KERST

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

01: De slablaadjes wassen en goed droogschudden. Steeds twee ervan in wijde glazen of kommetjes doen.

Bereidingswijze

02: De yoghurt met de zure room en het citroensap mengen, licht zouten en peperen. Dille of bieslook wassen, droogschudden, fijnsnijden en de helft ervan door de yoghurtsaus roeren.
03: De garnalen even afspoelen en in een zeef goed laten uitlekken. Ze zo eerlijk mogelijk over de slablaadjes verdelen, begieten met de saus en met de rest van de tuinkruiden bestrooien.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van party_party
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top