1. Home
  2. Recepten
  3. Mini tompouce met roquefort

Mini tompouce met roquefort

  •  , Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-11-2003

Ingrediënten


1 pakje kaaskantjes van Smelik (supermarkt) - 150 gr roquefort of een andere blauwe kaas - 1/8 ltr creme fraiche - gehakte peterselie



Een leuk borrelhapje gemaakt van kaaskantjes van Smelik. Snel gemaakt en de kaascreme kan goed worden voorbereid.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

N.B. Kaascreme moet 1 uurtje opstijven!

Roquefort fijnprakken en creme fraiche erdoor roeren. Zorg dat het een goed glad mengsel wordt. In koelkast 1 uurtje opstijven.

Bereidingswijze

Roquefortmousse met behulp van een spuitzak (of gewoon met een lepel) op helft van de kaaskantjes spuiten en garneren met wat peterselie. Overige kaaskantjes erop ietwat schuin opleggen.

Serveertip

Lekker bij een glaasje rode wijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top