1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Zalm
  6. Zalm met knoflook in een pakje

Zalm met knoflook in een pakje

Door: pwiggers

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-11-2003

Ingrediënten 4 personen


500 gr zalmfilet - zout - witte peper - 8 teentjes knoflook - 4 eetl olijfolie - aluminiumfolie


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie

Zalm met knoflook in folie!

Lekker!

Lekker!
Zalm in folie, losjes ingepakt en dan in de oven.
Zalm in folie, losjes ingepakt en dan in de oven.

Een heel simpel gerecht wat je plm. 5 minuten voorbereiding kost. Als je de pakjes opendoet en het gerecht proeft, dan.......echt smullen!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zalmfilet in 4 stukken verdelen en inwrijven met peper en zout. 4 dubbele stukken aluminiumfolie insmeren met olijfolie. Op elk stuk aluminiumfolie een stuk zalmfilet leggen. Per stuk 2 teentjes knoflook fijn snijden of uitpersen en over de zalm verdelen. Wat olijfolie erover en pakjes goed dichtvouwen.

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden. Pakjes in de oven of op de hete barbecue leggen en plm. 15 - 20 minuten laten bakken, afhankelijk van de dikte. Op elk bord een pakketje leggen en zelf open laten maken. De geuren die je dan tegemoet komen, verrukkelijk!!!

Serveertip

Heerlijk met aardappelsalade en bijvoorbeeld een tomatensalade.



Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top