1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Vleesbrochette en Wit Belgisch Goud

Vleesbrochette en Wit Belgisch Goud

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-11-2003

Ingrediënten 4 personen


4 vleesbrochettes-
1 bussel witte asperges-
2 el gehakte peterselie-
2 dl room-
boter-
peper & zout.


Verder heb je nodig


Kookpot en een braadpan.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de asperges en bewaar wat van de schil. Kook de asperges en spoel ze daarna onder stromend water, bewaar het kookvocht.

Bereidingswijze

Bak de brochettes gaar, neem uit de pan en hou ze warm. Voeg wat van de aspergeschillen toe aan het braadvocht van het vlees en overgiet met wat kookwater, laat even inkoken en kruid met peper en zout. Doe vervolgens door een zeef en darna terug in de pan. Breng aan de kook, strooi peterselie bij en werk af met de room. Verwarm de asperges in deze saus en serveer onmiddellijk.

Serveertip

Lekker met gekookte aardappelen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top