1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Italiaanse maaltijdtaart

Italiaanse maaltijdtaart

  • Italiaans,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-11-2003

Ingrediënten


?8 plakjes bladerdeeg
?1 struik broccoli
?6 stukken zongedroogde tomaat
?1 bolletje mozzarella
?3 eieren
?? liter room of melk
?2 theel. gedroogde oregano, peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Verwarm de oven voor op 220? C
2.Kook de broccoliroosjes 4 min. en spoel ze direct af met koud water, zodat ze knapperig blijven.
3.Snij de gedroogde tomaten in dunne reepjes en de mozzarella in plakjes.
4.Klop de eieren los in een kom, samen met de room of melk. Roer de oregano en peper en zout erdoorheen
5.Bedek een beboterde ronde ovenschaal met de plakjes bladerdeeg.
6.Leg hierop de broccoli, de reepjes tomaat en de plakjes mozzarella. Verdeel hierover het eimengsel en zet het geheel 40 min. in de oven.
7.Serveren: met een frisse salade. Gerecht voor 4 personen. Bereidingstijd: 10 min. + 40 min. in de oven



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van witch62


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van witch62
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top