1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. rempejek oedang

rempejek oedang

  • Indonesisch, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-11-2003

Ingrediënten 4 personen


- 200 gr gekookte garnalen
- 200 gr rijstemeel
- 1 tl ketoembar
- halve tl djinten
- halve tl djinten
- halve tl peper ui de molen
- 1 peper in ringen gesneden zonder zaad
- 1 sjalot fijngesneden
- 2 teentjes geperst
- 1 tl asemwater
- 50 gr santen in water opgelost
- plantaardige olie



Indische rijstmeelkoekjes met garnalen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rijstmeel vermengen met ketoembar, djinten, peper, peper, knoflook, asem, santen en zout. de garnalen toevoegen en er deegballen ervan vormen. deze platdrukken in koekjes en bakken in de olie tot ze lekker goudbruin zijn. deze uitlaten lekken op keukenpapier



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saskiajanssen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saskiajanssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top