Masala-kokos hoofdgerecht

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-11-2003
  • Masala-kokos hoofdgerecht

    Masala-kokos hoofdgerecht

    Masala-kokos hoofdgerecht

een complete maaltijd uit 1 pan

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
- 3 el olie
- 1 el kerrie masala
- 250 gr aardappelen in kleine blokjes
- 250 gr kipfilet in kleine blokjes
- 1 teen knoflook geperst
- 2 uien 1 in ringen de ander gesnippert
- 150 ml kokosmelk
- 3 tl suiker
- drupje citroensap
- 1 dl kruidenbouillon
- peper
- ve-tsin
- aardappelzetmeel
- 200 gr sperziebonen uit blik
- gekookte eieren
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

alles klaar zetten

Bereidingswijze

olie in de pan verhitten hierin de ui en knoflook fruiten. daarna de kerrie masala toevoegen. de kip en de aardappelen toevoegen en een aantal minuten bakken dit al omscheppend. daarna de kokosmelk toevoegen en dit aan de kook brengen. de bouillon toevoegn met de suiker,drupje citroensap, peper en ve-tsin. dit een aantal minuten laten pruttelen tot de aartdappelen beetgaar zijn. met aardappelzetmeel de saus wat aandikken.de sperzibonen in halve stukken toevoegen en als hij te dik wordt met sperzibonensap verdunnen. de gekookte eieren halveren en in de saus vermengen, wel heel laten. eventueel nog op smaak brengenmet bouilonpoeder en/of ve-tsin

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten