1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Snel-klaar rijsttaart

Snel-klaar rijsttaart

  • Belgisch, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 31-10-2003

Ingrediënten 8 personen


?2 dozen rijst(=blik, bv. roomrijst van BOSS), ?4 eieren, ? 7 lp zelfrijzende bloem, ?7 lp melk, ?7 lp suiker, ?2 pakjes vanillesuiker.


Verder heb je nodig


Taartvorm (van ongeveer 24 doorsnede)


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de eieren met de suiker tot een gladde massa en meng met een houten lepel de rijstpap, de melk en de bloem erdoor.
Doe het deeg in een beboterde bakvorm en zet ongeveer 50 minuten in een oven van 170?C.
Laat afkoelen alvorens te ontvormen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van may63


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van may63
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top