1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Vis met pestorisotto en schuim van parmazaansekaas.

Vis met pestorisotto en schuim van parmazaansekaas.

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-10-2003

Ingrediënten


Vismoten (naar keuze), risotto, 1 grote ui, witte wijn, bouillon, geslagen room, en groene pesto, spa rood.
Voor saus (schuim):half om half melk en room, parmakaas, zout voor smaak.


Verder heb je nodig


Staafmixer.


Lekkere vis op een bedje van risotto met een stevige kruiden smaak.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook saus van ingredienten, bind eventueel heel licht af.
Snipper de ui zeer fijn.

Bereidingswijze

Fruit de ui aan in de pan en doe de risotto erbij, fruit deze mee met roomboter blus af met wijn en laat dit reduceren, hierna bij vullen met bouillon.Kook de risotto verder af en laat een beetje koelen (uitwasemen).
Verwarm de saus (NIET KOKEN) met klonje roomboter en scheut spa rood.
Gril of braad de vis en verwarm de risotto weer op met de room en voeg de pesto toe.


Serveertip

Neem een diep bord en doe in 't midden risotto en de vis erop.
Schuim de saus m.b.v de staafmixer op, en doe het schuim rond om.Leg een basilicum als garnering op de vis.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hawaiiwim


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hawaiiwim
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top