Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Zelf gemaakte Knoflookolie

Zelf gemaakte Knoflookolie

Door: marianneoud

  • Frans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-10-2003

Ingrediënten 4 personen


3 dl olijfolie 8 teentjes knoflook, uit de knijper ? gedroogde chilipeper, verkruimeld.



Een traditionele saus uit Napels

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de olie in een pan. Voeg de knoflook en de chilipeper toe Laat het mengsel op een niet al te hoog vuur zachtjes pruttelen tot de knoflook begint te kleuren (mag niet bruin worden ).

Serveertip

Heerlijk bijvoorbeeld over de pasta



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top