andijvie anders

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

een andijvie recept voor iedereen die niet van andijvie houdt.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
grote krop andijvie; 1 ui, halve groene paprika, tomatenpuree (of sugosaus)
2 ons spekreepjes, een paar champignons
1 bakje pijnboompitten, basilicum en/of italiaanse kruiden
een paar lepels rode pesto
tagliatella of andere pasta
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 688,18 kcal
Koolhydraten 46,64 g
Eiwitten 27,94 g
Vetten 41,34 g

Voorbereiding

De pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin roosteren. Andijvie wassen en heel fijn snijden. Ui, paprika, en champignons klein snijden.

Bereidingswijze

Als eerste het water voor de pasta opzetten.In een hapjespan de spekreepjes met de ui bakken, champignons en paprika toevoegen en even meebakken. tomatensaus, peper, basilicum(droog) en of italianse kruiden toevoegen.Als de pasta nog 3 minuten moet koken de andijvie en een gedeelte van de pijnboompitten toevoegen. Als laatste als de pan van het vuur is de pesto erdoor roeren.

Serveertip

Een salade van sla, tomaat, rucola en pijnboompitten. Een schaaltje met geraspte parmezaansekaas erbij en smullen maar

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

liesverstraaten avatar
liesverstraaten

Doorsturen

Home Recepten