1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Andijvie
  5. andijvie anders

andijvie anders

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-10-2003

Ingrediënten 3 personen


Grote krop andijvie; 1 ui, halve groene paprika, tomatenpuree (of sugosaus)
2 ons spekreepjes, een paar champignons
1 bakje pijnboompitten, basilicum en/of italiaanse kruiden
een paar lepels rode pesto
tagliatella of andere pasta



Een andijvie recept voor iedereen die niet van andijvie houdt.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin roosteren. Andijvie wassen en heel fijn snijden. Ui, paprika, en champignons klein snijden.

Bereidingswijze

Als eerste het water voor de pasta opzetten.In een hapjespan de spekreepjes met de ui bakken, champignons en paprika toevoegen en even meebakken. tomatensaus, peper, basilicum(droog) en of italianse kruiden toevoegen.Als de pasta nog 3 minuten moet koken de andijvie en een gedeelte van de pijnboompitten toevoegen. Als laatste als de pan van het vuur is de pesto erdoor roeren.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Een salade van sla, tomaat, rucola en pijnboompitten. Een schaaltje met geraspte parmezaansekaas erbij en smullen maar



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van liesverstraaten


Reacties (8)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van liesverstraaten
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top