1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. carpaccio plus

carpaccio plus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-10-2003

Ingrediënten 4 personen


150 gram carpaccio per pers. verse pasta (rood,groen,geel of mixen), diverse soorten sla, geroosterde pijnboompitten, parmesaanse kaas, pesto, tapenade (olijf en tomaat), mosterd, olie en azijn.



Carpaccio met sla en verse pasta

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pan met ruim water koken en de pasta 1 minuut koken en afgieten. Pijnboompitten roosteren. Azijn, olie, eetlepel mosterd, 2 dessertllepeltjes: pesto, tapenade olijf en tomaat mengen tot een lekker hoeveelheid dressing.

Bereidingswijze

In de volgende volgorde op het bord leggen:
- pasta (1 of meerder kleuren)
- sla met een klein beetje van de dressing
- carpaccio
- pijnboompitten
- met een kaasschaaf de parmazaan schaven
- dressing over het bord verdelen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hyacinht


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hyacinht
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top