Pompoen-pannenkoeken

  • Amerikaans, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-10-2003
  • Pompoen-pannenkoeken

    Pompoen-pannenkoeken

    Pompoen-pannenkoeken



Bron : ReceptenWeb

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
75 gram rozijn -
500 gram pompoen, gekookte -
2 stuks eieren -
1 dl. melk -
100 gram bakmeel, zelfrijzend -
1 theelepel vanille-essence -
0.5 theelepel kaneelpoeder -
4 eetlepels suiker -
olie







Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan

Bereidingswijze

Klop de eieren los en meng ze door de fijngemaakte pompoen. Voeg dan de vanille toe. Hierna al roerende het bakmeel met kaneel en zout en vervolgens de rozijntjes en de suiker. Even proeven. Eventueel iets meer suiker erbij doen. Het beslag mag niet te dun zijn, in dat geval iets meerbakmeel toevoegen. Bak van het beslag in olie pannenkoeken aan beide kanten mooi goudbruin van kleur.



Laatste reacties

fluo avatar
fluo 26-10-2014

Ik heb hier gisteravond poffertjes van gemaakt en daarbij de rozijnen weggelaten en de suiker vervangen door zoetstof. Ze waren erg lekker. Dit recept houden we er in.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten