1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. Pompoen-pannenkoeken

Pompoen-pannenkoeken

Door: luckyjo

  • Amerikaans, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-10-2003

Ingrediënten 4 personen


75 gram rozijn -
500 gram pompoen, gekookte -
2 stuks eieren -
1 dl. melk -
100 gram bakmeel, zelfrijzend -
1 theelepel vanille-essence -
0.5 theelepel kaneelpoeder -
4 eetlepels suiker -
olie








Verder heb je nodig


Koekenpan

Pompoen-pannenkoeken
Pompoen-pannenkoeken

Bron : ReceptenWeb

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de eieren los en meng ze door de fijngemaakte pompoen. Voeg dan de vanille toe. Hierna al roerende het bakmeel met kaneel en zout en vervolgens de rozijntjes en de suiker. Even proeven. Eventueel iets meer suiker erbij doen. Het beslag mag niet te dun zijn, in dat geval iets meerbakmeel toevoegen. Bak van het beslag in olie pannenkoeken aan beide kanten mooi goudbruin van kleur.





Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top