Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Tulband
  6. Tulband van IJs

Tulband van IJs

Door: ghislaine000

  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-10-2003

Ingrediënten


Water, bolletjes ijs (yoghurt of fruit).


Verder heb je nodig


Een tulband-bakvorm die in het vriesvak kan.


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vul de bakvorm met water en plaats de vorm in de vriezer. Als de tulband erg hoog is vul je de vorm maar voor de helft. Wacht tot het water bevroren is. Houd de vorm dan onder de warme kraan en de tulband van ijs zal er moeiteloos uitkomen.

Serveertip

Plaats de tulband op een diep bord en zet een glazen schaaltje met de bolletjes ijs (yoghurt of fruit) in het ronde gat.Je zult je gasten er aangenaam mee verrassen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top