1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kalfsmedaillon

Kalfsmedaillon

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-10-2003

Ingrediënten 4 personen


250 gram kalfshaas - 50 gram ganzeleverpastei - 4 champignonkoppen - 1/2 liter maderagelei.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Sauteer de kalfshaas 5 minuten aan elke kant zodat hij bruin is en dan nog 10 minuten op zacht vuur. Laat hem afkoelen en snij hem in vier mooie plakken. Maak de pastei tot puree en spuit deze op de plakken kalfshaas. Pocheer de champignonkoppen 5 minuten, laat ze afkoelen en plaats ze op de kalfshaas. Trek de plakken twee keer door de gelei. Schenk op ieder bord een spiegel van gelei, laat dit in de koelkast opstijven en leg er dan voorzichtig een plak kalfshaas op. Serveer koud.

Serveertip

Bron, Keukenhulp



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rijacaro


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rijacaro
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top