spaghettisaus

  • Italiaans, Saus/dressing
  • 10-20 min.

Zalig en zo klaar.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
2 grote uien.
500 gr. rundergehakt
1 grote prei.
1 pot tomatensaus.
1 blikje tomatenpuree.
1 blik pomadores tomaten uitgelekt.
2 eetlepels Italiaanse kruiden.
2 tenen knoflook.
peper.
zout.
2 eetlepels bruine suiker.
Olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote braadpan.

Voorbereiding

snij de uien fijn.

Bereidingswijze

Doe een flinke scheut olijfolie in de pan en verhit deze flink.
Bak de uien tot ze glazig zijn en voeg daarna het gehakt toe en bak deze rul, doe er zout en peper naar smaak bij.
Voeg de uitgeperste knoflook bij en bak even mee, doe de preiringen er bij en giet de tomatensaus, tomatenpuree en pomotomaten erbij en prak deze fijn.
Voeg de bruine suiker toe en de Italiaanse kruiden en laat het geheel een kwartier lekker pruttelen tot het wat ingedikt is.

Serveertip

Doe de spaghetti op 4 borden en dan een flinke schep saus en eet smakelijk.

Dit recept is van mijn vader.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

poolster avatar

Doorsturen

Home Recepten