1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Taai taai

Taai taai

  • Nederlands, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-10-2003

Ingrediënten


330 gram vloeibaren honing,1/2 losgeklopt ei,300 gram bloem,10 gram speculaaskruiden


Verder heb je nodig


Zeef,kom,houten lepel,elektrische handmixer,bakpapier,oven{voorverwarmen op 200 c}


VERSE KAN NIET

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

VERMENG DE HONING MET HET 1/2 EI.ZEEF DE OVERIGE BESTANDDELEN BOVEN EEN KOM,VOEG HET HONINGMENGSEL TOE TOT EEN SAMENHANGED GEHEEL.KNEED DE MASSA MET EEN HANDMIXER TOT EEN SOEPEL DEEG.
LAAT HET DEEG MINIMAAL EEN HALVE DAG RUSTEN.ROL HET DEEG DAARNA TUSSEN 2 VELLEN BESTREKEN MET OLIE OF BOTER BAKPAPIER TOT EEN LAP

Serveertip

LAAT HET GOED AFKOELEN



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van petra30jaja


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van petra30jaja
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top