1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Quinoa Taboule.

Quinoa Taboule.

Quinoa Taboule.
Quinoa Taboule.
  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-10-2003

De Quinoa plant is verwant met onze spinazie en behoort tot de ganzevoet-familie.

Deel dit recept

Ontdek meer:


Ingrediënten


4 koppen quinoa, gekookt, gekoeld-
? kop gehakte peterselie-
? kop gehakte ui-
2 el gedroogde munt-
2 gehakte knoflookteentjes-
1 el gedroogde basilicum-
1 kop citroensap-
? kop olijfolie-
10 zwarte olijven-
versiering: verse munt wanneer je het voorradig hebt.


Bereidingswijze

Meng alle ingredienten behalve de olijven en plaats een uur in de koelkast om de aroma?s
volledig tot hun recht te laten komen.Versier met olijven en een vers blaadje munt.

Serveertip

Quinoa wordt ook wel gierstmelde genoemd en gebruikt ter afwisseling van deze graanproducten. Quinoa is overigens glutenvrij.
Het meest opvallende is de grote hoeveelheid natuurlijke vitamine E

Vitamine E is de vitamine die zorgt voor de aanmaak van nieuwe gezonde cellen .



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top